Wie zijn wij...

In 2002 is de speeltuin geheel gerenoveerd naar de eisen van deze tijd en toegankelijk gemaakt voor alle kinderen. Zo is er voor alle leeftijden speelplezier. Ook zijn er voor de mindervaliden speeltoestellen aanwezig. Het terrein is goed toegankelijk met rolstoel, buggy of rollator. Alle speeltoestellen voldoen aan alle daarvoor gestelde eisen.  De speeltuin beschikt ook over een multifunctioneel speelplein waarop je kunt voetballen, basketballen, skeeleren, skaten. Er is zelfs een schans aanwezig. Naast de speeltuin ligt ook een groot grasveld met doelen waarop gespeeld kan worden. Kortom een perfecte locatie voor urenlang speelplezier.

Je kunt kinderfeestjes geven in de speeltuin, neem hiervoor contact op met de speeltuinvereniging voor informatie (zie groepen). We kunnen dan afspraken maken over de kosten en een reservering doen in de agenda.  Ook een bezoek aan kasteel Doornenburg perfect te combineren met een bezoekje aan de speeltuin.

De speeltuin beschikt over een toilet, dit is echter geen openbaar toilet. Het toilet zal geopend zijn tijdens evenementen in de speeltuin. Indien u het toilet wilt gebruiken tijdens uw bezoek, dan moet u contact opnemen met het secretariaat, zie groepen.

Om de speeltuin te mogen bezoeken moet u lid zijn of een dagkaart (ook voor groepen) hebben. De speeltuin is dagelijks geopend van 10.00 uur s'morgens tot 20:00 uur s'avonds (of na zonsondergang).

Wij wensen u veel plezier in onze speeltuin!