Speeltuin Doornenburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Groepen

Indien u met een groep in onze speeltuin komt spelen, dan moet u contact opnemen met het secretariaat  (secretariaat@speeltuindoornenburg.nl) om een reservering te plaatsen. Een reservering wil niet zeggen dat u de speeltuin exclusief voor u alleen heeft, echter we kunnen u er wel op wijzen of het al dan niet druk is in onze speeltuin. Geplaatste en goedgekeurde reserveringen zijn altijd zichtbaar in onze agenda.

Toilet huren voor leden:
Als u lid bent van de speeltuin en u wilt het toilet huren, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat ( secretariaat@speeltuindoornenburg.nl). Via het secretariaat kunt u afspraken maken over het betalen van de borg van €50,00 en de sleutel overdracht. Reglement WC zie Gebruik toilet.

Groepen (niet leden):

Indien u geen lid bent en u wilt met een groep komen spelen dan kunt u dit aanvragen via het secretariaat   (secretariaat@speeltuindoornenburg.nl)
We hebben nu ook een toiletvoorziening in de speeltuin, deze kunt u er bij huren. U betaald 50 euro borg en als u hem schoon achtergelaten heeft ontvangt u de borg weer terug. Via het secretariaat kunt u afspraken maken over de sleutel overdracht. Reglement WC zie Gebruik toilet.

                                            Zonder toilet     Met toilet + borg
Tot 25 personen   >>        € 25,--        >>   € 42,50 + €50,00
Tot 40 personen   >>        € 40,--        >>   € 60,00 + €50,00
Tot 60 personen   >>        € 60,--        >>   € 82,50 + €50,00
Tot 80 personen   >>        € 80,--        >>   € 105,00 + €50,00
Tot 100 personen >>        € 100,--     >>   € 127,50 + €50,00

Als de reservering door het secretariaat geaccepteerd is kunt u het bedrag overmaken op rekeningnr. NL38 RABO 0112 1142 02 t.n.v. Speeltuinvereniging Doornenburg.

Voor groepen die met regelmaat van de speeltuin gebruik maken kunnen we speciale afspraken maken! Neem hiervoor contact op met ons secretariaat  ( secretariaat@speeltuindoornenburg.nl).


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu