Speeltuin Doornenburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

2010 50 jaar speeltuin

Hoogtepunten

19 juni was het eindelijk zover, het gouden feest kon beginnen! Om 12:00 uur was het startschot met de opening van het nieuwe multifunctionele speelplein. Ondanks het slechte weer in de ochtend was het al snel gezellig druk. Direct na de opening nam het Transmission skate team bezit van het plein en begonnen ze met spectaculaire stunts in de miniramp. De kinderen konden de hele middag met hun skateboards trainingen volgen om te proberen net zo goed te worden. De mooie draaimolen heeft volgens ons nooit zonder leeg stoeltje gedraaid. Ook zijn de luchtkussens goed getest. De rodeo stier was gelukkig geen echte, want die had dat niet volgehouden. De wangetjes van de kinderen veranderden bijna allemaal van kleur. Bij iedereen van plezier, maar bij velen ook door het smink team.

Vele potentiële oranje voetballers oefenden volop op het minivoetbalveld. Bij de brandweer kon je het diploma “ Spuitgast Eerste Klasse” halen en iedereen bleek talent te hebben. Om half twee konden de ouders en kinderen in de tent op een enorm scherm het voetballen zien. Oranje won met 1-0 van Japan. Ook dat was volgens het draaiboek.  Na de wedstrijd volgde er nog een spetterende demonstratie met schitterende stunts door het skate team.Er werd gesprongen over wel 10 kinderen!

Vervolgens waren er op en rond het grote  podium chtereenvolgens optredens van ons eigen jeugdorkest en de jeugd-slagwerkgroep van St. Caecilia en de jeugdband van schuttersgilde Sint Sebastianus uit Gendt. De speeltuin werd zelfs vereerd met een vendelhulde! Kortom het was een fantastische onvergetelijke middag. Daar doen we het allemaal voor! Bij deze willen we graag ook iedereen bedanken die aan het feest hebben meegewerkt. Zonder al deze vrijwilligers is het onmogelijk om dit te doen. Bedankt….


 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu